3342_sophia_wh_side

Sophia

Het Sophia compressievest is een medisch hulpmiddel voor chronische behandeling bij lymfoedeem en postoperatief oedeem na operatie aan de borst. Het biedt optimale stabilisatie en immobilisatie van de geopereerde borst en heeft pockets voor borstprothesen.

Het vest kan volledig worden geopend en dus eenvoudig worden aangetrokken, en heeft een voorsluiting met rits en onderliggende haak- en oogsluiting.

Het 100% naadloos design verhoogt het comfort voor de patiënt en voorkomt druk- en irritatieplekken. De 4-way stretch zorgt voor een betere ondersteuning en compressie, wat het herstel bevordert.

3343_mary_bl_side

Mary

Door de zachte, dubbellaagse stof Mary is uitermate geschikt voor gebruik na mastectomie of lumpectomie. De compressiebandage is voorzien van pockets (zakjes) aan beide kanten voor tijdelijke (lichte) prothesen. De Mary compressiebandage helpt oedeemvorming tegen te gaan en bevordert zo het genezingsproces. Dankzij de ingebouwde ondersteuning en compressiezones biedt deze postoperatieve compressiebandage een optimaal evenwicht. tussen compressie en comfort. Het 100% naadloos design verhoogt het comfort en voorkomt druk- en irritatieplekken.
Tevens heeft de Mary een haak- oogsluiting en verstelbare schouderbanden aan de voorkant, zodat deze makkelijk aan te trekken is direct na de operatie en een volledige inspectie van het wondgebied mogelijk is.

3227_mindy_wh_side

Mindy

De Mindy compressie bandage is ontworpen voor de herstelperiode wanneer patiënten meer beweeglijkheid hebben en in staat zijn een een compressie bandage zonder opening aan de voorzijde aan te trekken. Dit model is ook ideaal voor vrije tijd of voor wanneer een beetje extra comfort nodig is.
De Mindy compressie bandage heeft een drukklasse I en heeft pockets voor tijdelijke prothesen.

U kunt deze bestellen bij onze partner www.emdacare.nl