Huidverzorging tijdens behandelingen van kanker

Belangrijk;
Voor alle producten geld dat, indien u behandelingen ondergaat b.v. een chemokuur of anders, wij u adviseren vooraf te overleggen met uw behandelend specialist of u onze (natuurlijke) producten zonder bezwaar kunt gebruiken. Lymphcomfort kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onvoorziene allergische reacties of huiduitslag na gebruik van onze producten. Met het bestellen van ons product gaat u akkoord met bovenstaande.

Nieuws!!
Na vele vragen van cliënten hoe men het beste de huid, nagels en hoofdhuid kan verzorgen zijn we op zoek gegaan naar producten die u met een gerust hart kunt gebruiken. De formules van deze producten, waarin enkele van de best bewaarde natuurgeheimen zijn opgenomen, bevatten heilzame planten die op een natuurlijke en verzachtende manier de huid, het hoofd en nagels voeden, beschermen en huidproblemen aanpakken.

Tijdens, bijvoorbeeld, een chemokuur worden alle zieke, maar ook gezonde cellen kapot gemaakt.
De bijwerkingen op de huid, haar en nagels kunnen door een chemotherapie en/of bestraling heftig uitpakken en het is dan belangrijk producten te gebruiken die verzachten en de huid in balans houdt.

Huidcellen

De huid is na een chemotherapie overgevoelig. Het wordt droog, soms schilferig en reageert vaak op blootstelling aan zonlicht waardoor de huid kan gaan jeuken. Ook al is het niet altijd direct met het blote oog zichtbaar,  de huid van mensen die chemotherapie ondergaan kan regelmatig ontsteken en er kunnen zelfs pigmentvlekken ontstaan.
Het advies is dan ook om tijdens een chemokuur niet in de zon te zitten.

Nagels / handen

Ook je nagels krijgen het zwaar te verduren tijdens een chemokuur. Ze kunnen verkleuren, worden bros en droog of juist zacht en slap en breken snel af.
Nadat de chemokuren zijn gestopt kan het nog lang duren,(trek er gerust 1 jaar voor uit) voordat je nagels weer hersteld zijn. Daarom raden wij altijd aan er goed voor te zorgen tijdens de behandeling(en)
Wat vaak ook wordt vergeten is dat wondjes aan je nagels kunnen infecteren.
Een chemokuur verlaagd je weerstand. Zodra je okselklieren worden verwijderd of worden bestraald, is het risico groot dat wondjes aan je handen de kans op lymf-oedeem aan bijvoorbeeld de arm hierdoor wordt vergroot.
Daarom is het belangrijk de handen goed te verzorgen om elk risico uit te sluiten.
Tevens raden wij u aan bijvoorbeeld altijd een flesje Jodium 15 ml bij de hand te houden om, zodra u een wondje hebt, deze meteen kunt ontsmetten.

Onze verzorgingslijn

We zijn er trots u te kunnen vertellen dat we, na een lang zoeken, een productlijn kunnen lanceren waar we volledig achter staan.
Als u meer informatie wilt over onze verzorgingslijn, stuur dan een e-mail naar onze huidverzorgingsconsulente Renate van Kooten via rmbeautyandlifestyle@gmail.com

Wilt u één van onze producten bestellen, stuur dan een e-mail naar info@lymphcomfort.nl
waarin u vermeld de naam van het product, het artikelnr. en aantal.
Na controle betaling van de bestelling ontvangt u de producten binnen 2, maar uiterlijk 5 werkdagen thuis.